Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем посадовцями державного підприємства «Південний машинобудівний завод»


У перебігу перевірки правоохоронці встановили, що упродовж 2004 року посадовці філії «Південмашу», підприємства «Дніпропетровський тракторний завод», порушуючи законодавство, реалізували за заниженими цінами майже 2 тисячі тракторів.

Як повідомили Радіо Свобода в прес-службі обласної прокуратури, у перебігу перевірки правоохоронці встановили, що упродовж 2004 року посадовці філії «Південмашу», підприємства «Дніпропетровський тракторний завод», порушуючи законодавство, реалізували за заниженими цінами майже 2 тисячі тракторів.

У прокуратурі кажуть, що збитки, завдані державі, перевищують 5 мільйонів гривень.

У перебігу досудового слідства, яке проводить прокуратура Дніпропетровської області, мають усіх осіб, причетних до зловживань.

Кримінальну справу порушили за фактом неналежного виконання службових обов’язків за ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — ув’язнення на термін до трьох років.
XS
SM
MD
LG