Доступність посилання

ТОП новини

Українська асоціація міжнародної амністії пропонує на законодавчому рівні посилити відповідальність чоловіків за насильство над жінками в родині


Про це на прес-конференції заявила голова цієї організації Наталка Дульнєва. Вона також висловила занепокоєння, що уряд України фактично повністю нехтує рекомендаціями Ради Європи призначити координатора кампанії з захисту прав жінок.

Про це на прес-конференції заявила голова цієї організації Наталка Дульнєва.

Вона також висловила занепокоєння, що уряд України фактично повністю нехтує рекомендаціями Ради Європи призначити координатора кампанії з захисту прав жінок: «Згідно з домовленостями країн, які входять до Ради Європи, кожна країна повинна призначити координатора цієї кампанії від парламенту, такий координатор – це пані Олена Бондаренко, і координатора від уряду. Проте уряд такого координатора ще не призначив. У нас є відомості, що він вважає це не пріоритетним. Для нас ця ситуація виглядає абсолютно неприпустимою. У разі непризначення такого координатора і непроведення кампанії на урядовому рівні ми підніматимемо перед Радою Європи питання про те, що Україна своїх обов’язків перед Радою Європи не виконує”.
XS
SM
MD
LG