Доступність посилання

ТОП новини

Громадський рух «Народна самооборона» планує до Великодня завершити перший етап поширення ідеї самооборони


Про це заявив у суботу ввечері у прямому ефірі на Івано-Франківському FM-радіо «Західний полюс» один із лідерів «Народної самооборони» Тарас Стецьків.


Про це заявив у суботу ввечері у прямому ефірі на Івано-Франківському FM-радіо «Західний полюс» один із лідерів «Народної самооборони» Тарас Стецьків.

«Ми сподіваємось до Паски, до 8 квітня, об’їхати всі обласні центри. І тим ми хочемо завершити перший етап, тобто перший етап поширення ідеї самооборони», – зауважив він.

«На другому етапі, може, це буде квітень-травень, ми будемо готуватися до Маршу справедливості на Київ як першої загальнонаціональної акції «Народної самооборони». Ми хочемо, щоб у Київ прийшли сотні тисяч людей зі всієї України і поставили перед владою законні і справедливі вимоги. І вже на цьому Марші справедливості ми сформуємо завдання третього етапу, який правдоподібно, припаде на осінь. Я сподіваюся, що восени ми підемо нижче, у райцентри та села країни», – зазначив Тарас Стецьків.

Він вважає, що, окрім запису добровольців в самооборону, структури на місцях мають «негайно почати вести реєстр несправедливості, тобто реєстр всіх сваволь і незаконних дій, які робить влада». За його словами, потім «з-поміж тих несправедливостей вибрати такі проблеми, які є важливі для людей, які відстоюватиме «Народна самооборона».

«Люди мають відчути від Маршу справедливості безпосередню користь для себе». Адже «масовий протест сильний масовістю, а не радикалізмом», – наголосив Тарас Стецьків.
XS
SM
MD
LG