Доступність посилання

ТОП новини

"Наша Україна” вбачає у перенесенні парламентом розгляду кандидатури Володимира Огризка на посаду голови МЗС руку Кремля


Так вважає народний депутат Юрій Ключковський.

Так вважає народний депутат Юрій Ключковський: “Ультиматум комуністів з погрозою вийти з коаліції, якщо більшість проголосує за кандидатуру Огризка, міг виникнути під впливом Москви, оскільки вчора Янукович дав згоду на цю кандидатуру. Це сьогодні прямий вплив з Москви”.

Якщо антикризовики голосуватимуть за Огризка, комуністи ставитимуть питання про вихід з коаліції. Про це заявив сьогодні лідер КПУ Петро Симоненко: “Огризко та Тарасюк – це одне і теж. Огризко буде заглядаючи у рот Президенту, говорити те, що Президент несе, а не говорить з екранів чи на якихось зустрічах. Наша позиція сьогодні визначена з тієї значимості зовнішньополітичної діяльності, які здійснюється Україною сьогодні”.

Втім, регіонали не виключають, що наступного тижня голосуватимуть за кандидатуру Огризка. Лідерка Партії регіонів Раїса Богатирьова: “Ми переконані, що у Огризка є всі можливості до вівторка позустрічатися з народними депутатами. Ми, як представники антикризової коаліції зберемо збори коаліції, і є дуже великий відсоток, що буде ухвалене позитивне рішення”.

Розгляд кандидатури Володимира Огризка на посаду керівника МЗС перенесли на вівторок.
XS
SM
MD
LG