Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко запрошує Прем’єр-міністра, Голову Верховної Ради і лідерів парламентських фракцій обговорити кризову ситуацію навколо Володимира Огризка


Така зустріч має відбутися в понеділок, повідомив голова Секретаріату Президента Віктор Балога. За його словами, Президент прагне якнайшвидше покласти край «ганебній серії зруйнованих домовленостей». У середу Президент уже домовився було з прем’єром та спікером, що більшість підтримає кандидатуру, яку запропонує голова держави. Але в четвер парламент, який мав розглянути кандидатуру Огризка на керівника МЗС, відклав цей розгляд на вівторок.


Така зустріч має відбутися в понеділок, повідомив голова Секретаріату Президента Віктор Балога.

За його словами, Президент прагне якнайшвидше покласти край «ганебній серії зруйнованих домовленостей».

«Оскільки більшість поводиться як вуличний „кидала“, то гостро стоїть питання: як і з ким можна домовлятися про рішення, необхідні суспільству i країні? Стало зрозуміло, що навіть запевняння від перших осіб із коаліційно-урядового тандему не мають сили зобов’язання», — цитують агентства слова Балоги.

У середу Президент уже домовився було з прем’єром та спікером, що більшість підтримає кандидатуру, яку запропонує голова держави. Він зазначив тоді, що йшлося саме про Огризка.

Але в четвер Верховна Рада, яка мала розглянути кандидатуру Огризка на Міністра закордонних справ, відклала цей розгляд на вівторок.

А в четвер увечері Прем’єр-міністр Віктор Янукович уже заговорив про те, що уникнути політичної кризи допомогло б внесення Президентом нової кандидатури на посаду Міністра закордонних справ. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалові «Інтер».
XS
SM
MD
LG