Доступність посилання

ТОП новини

Віце-спікер парламенту не бачить законних підстав для закриття програми «Толока»


Микола Томенко має намір ініціювати розгляд цього питання у Верховній Раді.

Микола Томенко має намір ініціювати розгляд цього питання у Верховній Раді: «Я думаю, Комітет з питань свободи слова та інформації запросить керівництво Першого національного. Ідеально, щоб це питання було розглянуто сьогодні. І я буду ініціювати, щоб Комітет інформував Верховну Раду з цього питання».

Автор і ведучий «Толоки» Віктор Павлюк вважає, що закриття його програми – це прояв цензури. Каже, що раніше зауважень ані до нього, ані до його колективу не було.

Віктор Павлюк: «За ситуацію, що склалася на Першому національному, мені як журналістові сумно і прикро. Керівництво має право на зауваження. Але раніше до «Толоки» їх не було. Більше того – нещодавно ми відсвяткували ювілей програми і всім видали подвійну премію».

Цього тижня у програмі «Толока» обговорювали тему «Об’єднана коаліція: план дії». На наступний день у запланованому повторі вона не вийшла. За словами Віктора Павлюка, коли він зателефонував президентові НКТУ Віталію Докаленку, аби дізнатися про причини, останній повідомив, що програму закривають.

Тим часом Президент Віктор Ющенко вважає правильним рішення керівництва Національної телекомпанії закрити ток-шоу.

За його словами, один з випусків програми був сфальсифікований.

Президент сумнівається в тому, що ситуацію довкола закриття програми можна назвати цензурою.
XS
SM
MD
LG