Доступність посилання

ТОП новини

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва відзначає 500 днів перебування на посаді


Вона – перша жінка-голова облдержадміністрації в Україні, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Вона – перша жінка-голова облдержадміністрації в Україні, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

У повідомленні, яке поширила прес-служба, сказано, що Надія Дєєва у перші півтисячі днів своєї роботи як керівник області зуміла зміцнити міжнародні зв’язки регіону з Росією, США та Китаєм, вирішила низку економічних проблем, опікувалась культурою.

До її заслуг також віднесли те, що за останні два роки іноземні інвестиції в економіку області зросли удвічі, експорт — у півтора рази, питома вага отриманого фінансового результату — у шість разів, а обсяги податкових надходжень — на третину.

Напередодні на сесії депутати облради дали позитивну оцінку роботі голови облдержадміністрації у сфері соціального захисту, зокрема, її піклуванню про дітей-сиріт і літніх людей.

Нагадаємо, два місяці тому в області пролунали заяви про необхідність звільнення Надії Дєєвої з посади — її відставки почали домагатися соціалісти після того, як Надія Дєєва підписала розпорядження про підвищення тарифів на міжміські автобуси.

Надія Дєєва працювала заступницею голови Дніпропетровської облдержадміністрації , коли нею керував Юрій Єхануров. Обрана депутатом обласної ради за списком «Нашої України».
XS
SM
MD
LG