Доступність посилання

ТОП новини

Микола Азаров: Успіх проекту Єдиного економічного простору між Україною, Росією, Білоруссю і Казахстаном залежить від політичного становища в Україні


Про це перший віце-прем‘єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров сказав в інтерв‘ю Радіо Свобода: "Остаточна політична стабілізація в Україні, чітка стратегія проведення реформ дозволить приступити до реалізації цього проекту. Зараз, коли в суспільстві розхитуються настрої, жоден із партнерів не буде вести серйозних переговорів про побудову глобального економічного простору, який є ЄЕП".


Про це перший віце-прем‘єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров сказав в інтерв‘ю Радіо Свобода.

"Остаточна політична стабілізація в Україні, чітка стратегія проведення реформ дозволить приступити до реалізації цього проекту. Зараз, коли в суспільстві розхитуються настрої, жоден із партнерів не буде вести серйозних переговорів про побудову глобального економічного простору, який є ЄЕП. Саме з цим пов‘язана пауза", – зауважив віце-прем‘єр-міністр.

Раніше Азаров, якого називають головним адвокатом пострадянської інтеграції, визнав, що Росія втратила інтерес до проекту ЄЕП. Про це свідчить, зокрема те, що Росія продовжує підвищувати ціни на газ.

Матеріали до теми:

• Микола Азаров: «Я б не ставив першотравневих завдань: не обов''язково, щоб усі 300 депутатів долучалися до коаліції»
XS
SM
MD
LG