Доступність посилання

ТОП новини

Візит Президента України до Росії, запланований раніше на 3 квітня, перенесли «за спільною домовленістю сторін»


Про це повідомила пізно ввечері в понеділок прес-служба Президента. Раніше в понеділок із Москви повідомили, що Президент України не зможе приїхати в вівторок до Росії через «кризову внутрішньополітичну ситуацію».

Про це повідомила пізно ввечері в понеділок прес-служба Президента.

Раніше в понеділок із Москви повідомили, що Президент України не зможе приїхати в вівторок до Росії через «кризову внутрішньополітичну ситуацію».

Про це Віктор Ющенко повідомив телефоном у понеділок увечері свого російського колегу Владіміра Путіна, цитували агентства слова представника кремлівської прес-служби.

Нові терміни візиту ще не відомі.

Раніше в понеділок у Києві міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк заявляв, що в його міністерстві не мали інформації про можливе перенесення візиту.

За його словами, 3 квітня обидва Президенти мали підписати План дій Росія — Україна, який має визначати шляхи розв’язання цілого комплексу проблем між Україною і Росією — від енергетичної безпеки до торговельно-економічної співпраці, від питань Чорноморського Флоту до делімітації державного кордону.

Цей візит спершу планували на 21 березня, але тоді теж скасували й перенесли «за домовленістю сторін» — того разу через жалобу в Росії після кількох трагічних випадків у тій країні, які забрали життя майже 200 осіб.
XS
SM
MD
LG