Доступність посилання

ТОП новини

Близько півтисячі прихильників коаліції проводять мітинг на її підтримку на Майдані Незалежності в Києві


За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, біля Секретаріату Президента та поблизу ЦВК кілька своїх наметів розташувала партія “Пора”.

Вони тримають у руках прапори Комуністичної й Соціалістичної партій, Партії регіонів і державні прапори.

Також сьогодні прихильники коаліції збільшили встановлене 31 березня наметове містечко на її підтримку в Маріїнському парку в Києві до 200 наметів.

За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, біля Секретаріату Президента та поблизу ЦВК кілька своїх наметів розташувала партія “Пора”.

Тим часом міністр внутрішніх справ заявляє, що до Києва їдуть 20 тисяч прихильників коаліції з регіонів для участі в масових акціях.

Про це він сказав після зустрічі із Президентом Віктором Ющенком.

Безпеку в столиці МВС гарантує, запевнив Радіо Свобода речник МВС Костянтин Стогній: “Посилене несення служби підрозділами МВС почалося ще з п’ятниці (30 березня). У зв’язку з ухваленням Президентом такого рішення, вони лишилися зараз, аби уникнути порушень громадського спокою. Вони зараз перебувають в резерві в Києві. Одні підтримують рішення Президента, інші не підтримують і говорять про свої наміри йти в столицю. Аби вони не доводили це незаконним способом, ми посилили охорону адміністративних будівель”.
XS
SM
MD
LG