Доступність посилання

ТОП новини

Після Великодня пройдуть масові акції на Європейській площі в Києві на підтримку указу Президента


Про це мовиться в повідомленні прес-служби блоку "Наша Україна", з посиланням на слова лідера партії В''ячеслава Кириленка.


Партія "Народний Союз Наша Україна" після великодніх свят має намір на Європейській площі в Києві організувати масові акції прихильників опозиції на підтримку указу Президента Віктора Ющенка про достроковий розпуск Верховної Ради.

Про це мовиться в повідомленні прес-служби блоку "Наша Україна", з посиланням на слова лідера партії В''ячеслава Кириленка.

"Незважаючи на те, що виконання указів Президента є обов''язковим для всіх, керівництво колишнього парламенту і його уряд намагаються зірвати вибори. Український народ цього не допустить. Ми скажемо "Геть зРаду" і захистимо право громадян на вільні вибори, оголошені Президентом 27 травня", - цитує прес-служба слова Кириленка.

За словами першого заступника голови Центрального виконкому "Нашої України" Ігоря Жданова, НСНУ подала заявки в Київську міську державну адміністрацію й Міністерство внутрішніх справ про організацію зустрічі з виборцями після великодніх свят.

Відповідне звернення зробив депутат Ради Олександр Третьяков.

Як повідомляло агентство, у суботу близько 7 тис. прихильників коаліції провели мітинг на Майдані Незалежності в Києві проти розпуску Верховної Ради.

2 квітня Ющенко розпустив Раду й призначив позачергові її вибори на 27 травня.

Рада відмовилася виконувати указ Президента й подала подання в Конституційний Суд для визначення конституційності даного указу.

Під час президентської кампанії в 2004 Майдан Незалежності був традиційним місцем мітингів опозиції й став символом масових акцій протесту проти фальсифікації виборів.
XS
SM
MD
LG