Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» планує йти на дострокові парламентські вибори спільно з «Народною самообороною» Юрія Луценка


Як повідомляє прес-служба політичної партії «Наша Україна», про це заявив лідер НСНУ В’ячеслав Кириленко.

Як повідомляє прес-служба політичної партії «Наша Україна», про це заявив лідер НУ В’ячеслав Кириленко: «Ми були й залишаємося політичними партнерами і об’єднуємо наші зусилля для протидії антиукраїнському реваншу», - сказав він і нагадав, що 10 квітня Політрада «Нашої України» звернулася до всіх демократичних сил з пропозицією висунути єдиний список кандидатів на позачергових парламентських виборах.

«Ми відкриті до об’єднання і з «Народною самообороною», і з іншими демократичними силами, бо наша єдність є запорукою нашої перемоги», - підсумував лідер «Нашої України».

12 квітня член президії партії «Наша Україна» Олександр Третьяков заявив, що НСНУ для участі в дострокових парламентських виборах не створюватиме передвиборний блок і піде на вибори своїм списком, в який можуть бути включені представники інших політичних сил, в тому числі й «Народної самооборони».

13 квітня лідер Громадянського руху «Народна самооборона» Юрій Луценко заявив, що йому пропонують очолити блок, який буде створено і який матиме назву «Народна самооборона Юрія Луценка». На 15 квітня заплановано проведення міжпартійного з’їзду політичних партій «Вперед, Україно» і «Християнсько-демократичний союз», на якому планується сформувати єдиний передвиборчий блок, до якого увійде і рух «Народна самооборона».

Також Ю. Луценко вкотре наголосив, що пропонує Блоку Юлії Тимошенко та «Нашій Україні» створити так званий мегаблок демократичних сил.
XS
SM
MD
LG