Доступність посилання

ТОП новини

Засідання Конституційного Суду у справі щодо Указу Президента про розпуск Верховної Ради не розпочалося у визначений час через відсутність кворуму


За словами начальника прес-служби Конституційного суду, на засідання на 9:30 з''явилися тільки 6 суддів з 18. Інші судді поки що не можуть потрапити до приміщення суду через пікети прихильників опозиції та коаліції. Близько 4 тисячі людей блокують вхід до приміщення Конституційного суду. Опозиція назвала акцію “Чесний суд-чесні вибори”. Натомість прихильники коаліції протестують проти указу Президента про розпуск Верховної Ради.


За словами начальника прес-служби Конституційного суду, на засідання на 9:30 з''явилися тільки 6 суддів з 18. Інші судді поки що не можуть потрапити до приміщення суду через пікети прихильників опозиції та коаліції.

Близько 4 тисячі людей блокують вхід до приміщення Конституційного суду.

Опозиція назвала акцію “Чесний суд-чесні вибори”. Опівдні під стінами Конституційного суду мають виступити лідери Юлія Тимошенко, В’ячеслав Кириленко, Юрій Луценко.

Прихильники НСНУ, БЮТ та «Народної самооборони» пікетують КС з метою привернути увагу суспільства до важливості справедливого і неупередженого розгляду питання і прийняття рішення щодо указу Президента про дострокове припинення повноважень ВР, а також недопущення корупційних дій в стінах Конституційного Суду.

Натомість прихильники коаліції протестують проти указу Президента про розпуск Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG