Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: За яких умов дострокові вибори будуть корисними для України? Хто фінансує Юлію Тимошенко? Які акції зараз купувати найвигідніше?


Ірина Біла Київ, 4 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — «Дострокові вибори до парламенту будуть корисними для України за дотримання п’яти умов», — наголошує в газеті «Голос України» Микола Томенко. Перша умова — домовленість провідних політичних сил стосовно проведення виборів. Друга — швидке процедурне врегулювання питання дострокових виборів на законодавчому рівні. Третя умова, перераховує далі Томенко, — удосконалення процедури формування партійних списків для якісного оновлення складу нового парламенту. Про четверту і п’яту умови докладно — в парламентському щоденнику.

Із початку травня знову подорожчали залізничні квитки. Це не останнє подорожчання, якого слід очікувати до кінця року, попереджає газета «Україна молода» у статті «П’ятивідсотковий Рудьковський».

«Кіркорова і Пєнкіна я не прийняв свого часу в інститут» — такий заголовок дали ексклюзивному інтерв’ю з Йосипом Кобзоном журналісти газети «Сегодня». Крім співочих тем, народний артист Росії коментує і політичну ситуацію в Україні. Зокрема, він стверджує, що руками Юлії Тимошенко, яку фінансує Борис Березовський, Схід протиставляється Заходові країни. Ця вольова дама, наголошує Кобзон, завжди прагнула враховувати власні інтереси. Що ж до Януковича, то його, на думку артиста, підтримують ліберали. А ще «є ніякий Президент України Ющенко». Головне ж, про що молиться Кобзон, — це щоб не було кровопролиття в Україні.

Рівно 35 років тому був арештований і засуджений видатний український поет і правозахисник Василь Стус. Про це нагадує читачам газета «Факти» і пропонує читачам інтерв’ю з його сином Дмитром. Матеріал називається «На прощання батько казав мені: не озлобись!»

На фондовому ринку розкручується нова мода, попереджає «Газета 24». Тепер інвестиційні аналітики радять купувати акції не банків та енергокомпаній, а будівельних фірм. Фондовики впевнені, що ті готелі, які побудують в Україні до чемпіонату з футболу 2012 року, принесуть величезні прибутки, а власникам акцій будівельних компаній — солідні дивіденди.
XS
SM
MD
LG