Доступність посилання

ТОП новини

Демократичнi полiтичнi сили мають iти на вибори окремо одна вiд одної, вважає Юлiя Тимошенко


Про це лiдерка БЮТ заявила на прес-конференцiї в суботу в Києві.


Про це лiдерка БЮТ заявила на прес-конференцiї в суботу в Києві: «Я вважаю, що демократичнi сили на виборах дiйсно пiдуть на вибори спiльним табором, а те, що вони пiдуть двома блоками, то пiдставою для цього є винятково одна мета - досить велику кiлькiсть людей залучити на демократичнi позицiї й зробити їх членами демократичної команди».

Юлія Тимошенко також вважає, що «вiд дострокових виборiв виграють всi, насамперед народ України, а всi полiтичнi кризи залишаться в минулому».

Водночас лiдерка БЮТ впевнена, що після дострокових виборів конфiгурацiя в парламентi iстотно змiниться: «Бiльшiсть i сили, якими бiльшiсть у парламентi буде представлена, також iстотно змiниться. Я впевнена, що парламент буде іншим».

Народний депутат з фракції «Наша Україна» Оксана Білозір в інтерв’ю Радіо Свобода сказала, що розцінює теперішні політичні події в Україні як процес переусвідомлення: «Треба пройти все погане і зрозуміти, чого ми хочемо. Без цього неможливо відшліфувати свою мету. Сьогодні людям потрібна якість, робочі місця, гідна зарплатня, соціальні гарантії. Економіці потрібна ефективність. Політичним партіям і народу потрібна політична свобода».

«Я закликаю людей не боятися змін. Зміни приведуть до якості, до зміни нашого з вами життя. Ось чому парламентські вибори сьогодні є обов’язковими», - наголосила Оксана Білозір.

Матеріал до теми:

• Президент і Прем’єр-міністр України домовилися про дострокові парламентські вибори.
XS
SM
MD
LG