Доступність посилання

ТОП новини

У робочої групи з підготовки позачергових виборів готові майже всі необхідні документи, стверджує лідер «Нашої України» В’ячеслав Кириленко


Водночас лідерка парламентської більшості Раїса Богатирьова заявила, що представники опозиції не представили жодного варіанту документів, напрацьованих ними.

Два дні тому робоча група розпочала напрацьовувати юридично-правовий механізм проведення дострокових виборів. Про їх проведення напередодні домовилися Президент і прем’єр.

Планувалося, що сьогодні група звершить свою роботу і передасть пропозиції главі держави та главі уряду.

Водночас лідерка парламентської більшості Раїса Богатирьова заявила, що представники опозиції не представили жодного варіанту документів. А лідер комуністів Петро Симоненко зазначив, що в коаліції та опозиції принципово різні підходи.

За словами ж першого заступника голови Секретарiату Президента Iвана Васюника, глава держави готовий призупинити на один день дію указу про розпуск парламенту, якщо сьогодні буде узгоджене рiшення Верховної Ради.

Минулого тижня Президент зазначив, що вважає за необхідне відкрити на один день, 8 травня, роботу Верховної Ради для політичного забезпечення виборів і не виключив, що доведеться призупинити дію указу від 26 квітня.
XS
SM
MD
LG