Доступність посилання

ТОП новини

Нападаючому англійського “Челсі” і збірної України Андрієві Шевченку у Лондоні прооперовано пахову грижу.


Геннадій Мороз Київ, 9 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Найближчим часом Андрій Шевченко футбольній збірній не помічник. У вівторок у Лондоні форвардові “Челсі” зробили операцію по видаленню пахової грижі. Хірургічне втручання пройшло успішно. Одначе про терміни повернення на поле капітана і лідера головної футбольної команди України лікарі поки що не повідомляють.

Як інформує офіційний сайт федерації футболу України, Андрій Шевченко після операції почувається добре.Та про його участь у наступному матчі українців проти збірної Франції 2 червня не йдеться. Як заявив Олег Блохін у паризькому матчі проти віце-чемпіонів світу, збірній доведеться розраховувати на внутрішні резерви. Головним завданням для самого Шевченка, зі слів наставника збірної України, нині є повноцінний літній відпочинок і якнайкраща підготовка до нового сезону.

БК “Київ” став першим фіналістом чоловічої Суперліги України з баскетболу.

У півфінальному протистоянні з “Хіміком” з Південного на Одещині столичним баскетболістам знадобилася мінімальна кількість матчів. У вівторок у третьому вирішальному матчі плей-офф “хімікам” не допомогли й рідні стіни. Кияни у гостях розгромили свого опонента з різницею у 20 очок – 82 : 62. У фіналі Чемпіонату України “БеКи” зіграють з переможцем у протистоянні “Азовмаша” і “Черкаських Мавп”. Нині рахунок у матчі 2 : 0 на користь маріупольців. А третій матч, який може стати заключним у півфінальній серії, відбудеться 10 травня у Черкасах.

Катерина Бондаренко і Юлія Вакуленко пробилися в друге коло тенісного “мільйонника” у Берліні.

Блискуче розпочали українські тенісистки виступи на престижному турнірі серії WTA у Берліні. Перше коло змагань з призовим фондом 1 300 000 доларів подолали Катерина Бондаренко і Юлія Вакуленко. Перша у трьох сетах здолала опір естонки Каю Канепі і готується до матчу проти четвертої ракетки світу, швейцарки Мартіни Хінгіс. А ось Юлія Вакуленко у двох сетах розгромила потужну італійку Флавію Пенетту. 6 : 3, 6 : 2 і наступною суперницею українки буде американка Мілен Ту. Долучитися до своїх співвітчизниць має нагоду й Олена Бондаренко. Учорашній поєдинок старшої із сестер проти італійки Франчески Ск’явоне за рахунку 1 : 1 у партіях зупинений через негоду. Переможець у цій парі визначиться вже сьогодні.
XS
SM
MD
LG