Доступність посилання

ТОП новини

Прес-служба КСУ не підтверджує призначення Марії Маркуш суддею-доповідачем у справі щодо конституційності указів Президента про достроковий розпуск парламенту


Напередодні суддя Конституційного Суду, який іще не склав присяги, Степан Гавриш заявив, що Суд призначив суддею-доповідачем у цій справі Марію Маркуш, яку «делегувала у Конституційний Суд Компартія». Відтак Гавриш не виключає, що Маркуш сприятиме ухваленню «політичного» рішення в цій справі. Так само в прес-службі КС не підтвердили й заяв про те, що Суд об’єднав провадження щодо конституційності обох указів Президента про достроковий розпуск Верховної Ради і призначення позачергових виборів. Про це теж заявляв Степан Гавриш.

Напередодні суддя Конституційного Суду, який іще не склав присяги, Степан Гавриш заявив, що Суд призначив суддею-доповідачем у цій справі Марію Маркуш, яку «делегувала у Конституційний Суд Компартія».

Відтак Гавриш не виключає, що Маркуш сприятиме ухваленню «політичного» рішення в цій справі.

Прес-служба Конституційного Суду не має інформації про призначення Маркуш суддею-доповідачем, інформує агентство Інтерфакс-Україна.

Так само там не підтвердили й заяв про те, що Конституційний Суд об’єднав провадження щодо конституційності обох указів Президента про достроковий розпуск Верховної Ради і призначення позачергових виборів.

Про це теж заявляв Степан Гавриш.

Ухвалення Судом остаточного рішення про відповідність Основному Законові указів Президента Гавриш прогнозував до п’ятниці, 18 травня.
XS
SM
MD
LG