Доступність посилання

ТОП новини

Вадим Рабинович заявив про бажання придбати футбольний клуб «Арсенал Київ»


Геннадій Мороз Київ, 18 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Багатостраждальний київський «Арсенал», схоже, таки буде врятовано для столичних уболівальників і футболу України. Так, напередодні про свою готовність придбати футбольний клуб повідомив відомий підприємець Вадим Рабинович.


Столична влада на чолі з мером Черновецьким вже майже рік намагалася продати футбольний «Арсенал». Одначе, після неодноразових і завжди невдалих спроб збути з рук футбольний клуб, київська міськдержадміністарція навіть оголосила про початок процедури ліквідації непотрібної структури. Але напередодні про свої наміри опікуватися другою за рангом футбольною командою Києва оголосив Вадим Рабинович. Відомий бізнесмен заявив, що гарантує в майбутньому повне фінансування футбольного клубу.

І хоча нині усі зацікавлені сторони відмовляються від коментарів аж до остаточного переоформлення документів, майже достеменно відомо, що зміна власника у футбольному «Арсеналі» відбудеться вже на початку наступного тижня. За попередньою інформацією, у власності міста залишиться не більше 3% акцій клубу. Решта стане надбанням Вадима Рабиновича. От тільки чи допоможе несподіваний порятунок зберегти «Арсеналові» місце у Вищій Лізі українського футболу? Нагадаю, що перше коло Чемпіонату столичні «гармаші» завершили на багатообіцяючому третьому місці. Нині ж, за 4 тури до завершення першості «Арсенал» і передовсім через нестачу фінансування і невизначеність зі власним майбутнім скотився вже до рівня аутсайдера. І від «зони вильоту» команду Олександра Заварова відділяє лише два очки.

У донецького «Металурга» новий тренер, також іноземець

Голландський футбольний фахівець Ко Адріансе заявив про відставку з посади тренера донецького «Металурга». Своє рішення відомий і попри все авторитетний у Європі тренер мотивував відсутністю результатів. Мовляв, «Металург» замало вигравав, а тренерові забракло часу створити справжню чудо-команду. Наступником Адріансе на тренерському містку донеччан став ще один іноземець. Цього разу, не надто переобтяжений переможним досвідом. 52-річний бельгієць Джос Дарден переважно працював із клубами своєї країни. А в донецькому «Металурзі» останнім часом був тренером дубля.
XS
SM
MD
LG