Доступність посилання

ТОП новини

Вiталiй Кличко презентував кишенькову дитячу енциклопедію «Азбука твоїх прав»


Книга є адаптованим вiршованим перекладом Конвенції про права дітей i розрахована на дітей у вiцi вiд 10 до 16 рокiв. Окрім різної корисної інформації i яскравих малюнків, вона містить телефони довіри, на якi дiти можуть подзвонити i отримали поради психолога

Про це повідомила його прес-служба.

«Обов''язком держави i дорослих є створення i забезпечення необхідних умов для того, щоб права дітей були реалізовані. Але самi дiти теж повиннi знати, що останнє слово, кінцеве рішення i кiнцевi дiї – завжди за ними. Це – їхнi права, це їхнє життя, i від них залежить, чого вони зможуть досягти», – зазначив Вiталiй Кличко пiд час презентацiї книги в п''ятницю в Києві.

Книга є адаптованим вiршованим перекладом Конвенції про права дітей i розрахована на дітей у вiцi вiд 10 до 16 рокiв. Окрім різної корисної інформації i яскравих малюнків, вона містить телефони довіри, на якi дiти можуть подзвонити i отримали поради психолога.

Кишенькова енциклопедія «Азбука твоїх прав» вийшла за допомогою добродійної організації «Фонд братів Кличкiв» i Ради Європи. Книга була опублікована в рамках європейської кампанії «Усi рiзнi – Усi рiвнi», метою якої є швидке формування у молоді відповідального i свідомого ставлення до проблем порушення прав, з якими вони стикаються у своєму житті.
XS
SM
MD
LG