Доступність посилання

ТОП новини

Львівська “Енергія” вперше за історію стала Чемпіоном України з міні-футболу.


Геннадій Мороз Київ, 21 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Щонайменше на рік Львів стане футбольною столицею України. Щоправда, тільки у міні-варіанті найпопулярнішої в світі гри. Львівська «Енергія» порушила кількарічну гегемонію донецького «Шахтаря» і вперше за історію клубу виборола титул Чемпіона України з футзалу.

У черговому матчі першості України футболісти львівської “Енергії” здобули упевнену перемогу 3 : 1 над своїми земляками з клубу “ТВД”, Після чого галичани стали недосяжними для усіх переслідувачів. А відтак за 5 турів до завершення турніру вперше за історію клубу достроково вибороли титул Чемпіонів України з футзалу. А ось за друге місце в українського міні-футбольному чемпіонаті запеклу боротьбу продовжують гранди —донецький “Шахтар” і київський “Інтеркас”. Поки що 2-очкова перевага в боротьбі за срібло на боці столичного клубу.

Донецький “Шахтар” в черговому матчі першості України з футболу спромігся лише на нульову нічию у Львові проти “Карпат”

Поєдинок проходив у напруженій боротьбі, був позначений двома вилученнями і закінчився бойовою нічиєю 0 : 0. Натомість, київське “Динамо” вдома переграло ФК “Харків” 2 : 0 і відновило 6-очковий відрив від “Шахтаря”. До завершення Чемпіонату ще три тури. І слабкою надією для “гірників” залишається зустріч “Шахтаря” і “Динамо” в Донецьку. Центральний поєдинок сезону відбудеться вже у середу. А серед інших матчів учорашнього дня відзначимо перемогу “Металіста” над маріупольським “Іллічівцем”, завдяки чому харків’яни вперше у своїй історії стали володарями бронзових медалей Чемпіонату України.

БК “Київ” зрівняв рахунок у фінальній серії плей-фф української баскетбольної Суперліги проти “Азовмашу”

Після стартової невдачі в недільному матчі БК “Київ” на власному майданчику здобув упевнену перемогу над маріупольцями 97 : 70, а отже кияни зрівняли рахунок у фінальній серії 1 : 1. Нагадаю, що матч за чемпіонський титул української Суперліги триватиме до трьох перемог одного із суперників. А наступний поєдинок “Азовмашу” і БК “Києва” відбудеться 25 травня в Маріуполі.
XS
SM
MD
LG