Доступність посилання

ТОП новини

Запланований на 6 червня товариський поєдинок між футбольними збірними України та Нової Зеландії може не відбутися.


Геннадій Мороз Київ, 23 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Контрольний матч національних збірних України та Нової Зеландії під загрозою. Від спарингу, запланованого на 6 червня у Києві, готові відмовитися суперники українців. Команду Нової Зеландії, схоже, здолали кадрові проблеми.

Запланований на 6 червня товариський поєдинок у Києві між футбольними збірними України та Нової Зеландії може не відбутися. За повідомленням західних ЗМІ, тренерський штаб новозеландців з різних причин не може назбирати на гру з Україною необхідну кількість футболістів. За таких розкладів підопічні Олега Блохіна, найімовірніше, проведуть контрольну гру проти одного з українських клубів. За деякою інформацією, це буде київський ЦСКА. Додам, що матч із Новою Зеландією Україна планувала зіграти одразу після відбіркового матчу Євро-2008 проти віце-чемпіонів світу – збірної Франції.

“Роман Абрамович дав дозвіл на повернення Андрія Шевченка в “Мілан”, стверджує британська газета “The Sun”

За інформацією доволі скандального видання, Роман Абрамович таки погодився відпустити Шевченка назад у “Мілан”. А остаточно сторони повинні домовитися під час сьогоднішнього фіналу Ліги Чемпіонів. За інформацією бульварного видання, за Шеву “Челсі” отримає 12 мільйонів фунтів плюс грузинського захисника “Мілана” Каху Каладзе. Нагадаю, що минулого літа українець коштував Абрамовичу рівно 30 мільйонів фунтів. Додам, що на сьогоднішній поєдинок проти “Ліверпуля” в Атенах Андрій Шевченко отримав персональне запрошення від президента італійського клубу Сильвіо Берлусконі.

У середу в Донецьку у центральному матчі сезону “Шахтар” прийматиме київське “Динамо”

За три тури до завершення першості кияни в турнірній таблиці випереджають свого головного конкурента на 6 очок. А відтак, надію на третє поспіль Чемпіонство для “Шахтаря” збереже лише перемога. Натомість навіть нічия гарантує “золото” українського футбольного Чемпіонату “динамівцям”. Матч у Донецьку розпочнеться сьогодні рівно о 19-й годині.
XS
SM
MD
LG