Доступність посилання

ТОП новини

Борис Березовський звинуватив в отруєнні Олександра Литвиненка спецслужби Росії


Бізнесмен у вигнанні також заявив, що до справи причетний Андрій Луговий, підозри на адресу якого висловлював перед смертю сам Литвиненко. Учора британська влада рекомендувала висунути проти Андрія Лугового звинувачення у вбивстві колишнього працівника російських спецслужб. Тим часом у програму міжнародного фестивалю в Каннах увійшов документальний фільм «Бунт: справа Литвиненка», знятий другом колишнього співробітника спецслужб Андрієм Некрасовим.

Бізнесмен у вигнанні також заявив, що до справи причетний Андрій Луговий, підозри на адресу якого висловлював перед смертю сам Литвиненко.

Учора британська влада рекомендувала висунути проти Андрія Лугового звинувачення у вбивстві колишнього працівника російських спецслужб.

Офіційний Лондон продовжує наполягати на екстрадиції російського бізнесмена попри відмову Росії.

Луговий відкидає звинувачення британської сторони.

Тим часом у програму міжнародного фестивалю в Каннах увійшов документальний фільм «Бунт: справа Литвиненка», знятий другом колишнього співробітника спецслужб Андрієм Некрасовим.

Олександр Литвиненко помер у лондонському шпиталі в листопаді минулого року після тритижневого лікування від отруєння радіоактивним полонієм.
XS
SM
MD
LG