Доступність посилання

ТОП новини

Маріупольський “Азовмаш” виборов чемпіонський титул української баскетбольної Суперліги.


Геннадій Мороз Київ, 1 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Напередодні у Києві визначився переможець цьогорічної першості України з баскетболу серед чоловіків. Вдруге поспіль і вже втретє за історію клубу Чемпіоном країни став маріупольський “Азовмаш”.

Черговий чемпіонський титул баскетболісти “Азовмаша” вибороли у вирішальному п’ятому матчі фінальної серії проти БК “Києва”. До того ж, буквально розгромивши свого найбільш принципового суперника на його ж майданчику. Гості домінували на паркеті столичного “Палацу спорту” з першої і до останньої секунди зустрічі. Натомість, у господарів гра абсолютно не “клеїлася”. І це призвело до того, що підсумкова перевага “Азовмаша” становила 27 очок. 91 : 64 Чемпіонський підсумок київського матчу для Маріуполя. Срібло дісталося столичному клубові. Ну і нагадаю, що третім призером української баскетбольної суперліги став “Хімік” з міста південного на Одещині.

Сестри Бондаренко залишають Відкритий Чемпіонат Франції з тенісу

У четвер з “Ролан Гарросу” вибули останні українські тенісистки сестри Бондаренко. Так, Катерина у другому колі паризького турніру з призовим фондом у 15 мільйонів євро не впоралася із досвідченою Паті Шнідер. Поступившись швейцарці в двох сетах 3:6 і 2:6. А невдовзі своїх численних шанувальників відверто розчарувала й Олена Бондаренко. Старша із сестер доволі несподівано в трьох сетах програла маловідомій італійці Карін Кнапп. 4:6, 6:3 і знову ж таки 6:3 але вже не на користь першої ракетки України.

Президентом ФІФА на третій термінг переобрано швейцарця Йозефа Блаттера

У четвер планета отримала нового-старого Президента ФІФА. Світовий футбол продовжить очолювати Йозеф (Зепп) Блаттер. Вже третій термін поспіль. Міжнародну Федерацію 71-річний швейцарець очолив 9 років тому, змінивши на посаді Президента бразильця Жоао Авеланжа. Додам, що за всю більше ніж 100-річну історію Йозеф Блаттер всього лише восьмий очільник ФІФА. Тільки за останній час керманич світового футболу тричі відвідував Україну. Де серед іншого отримав з рук Президента Віктора Ющенка орден «Ярослава мудрого» Ш ступеня.
XS
SM
MD
LG