Доступність посилання

ТОП новини

Донецький «Шахтар» в останньому рейтингу Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS) залишається найкращим клубом всього пострадянського простору.


Геннадій Мороз Київ, 5 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Майже гарантована втрата чемпіонського титулу в Україні не надто позначилася на позиціях донецького “Шахтаря” в світовому рейтингові. В останньому списку Міжнародної федерації футбольної історії та статистики українці залишають за собою 37 позицію серед усіх клубів планети.

Донецький “Шахтар” і надалі залишається кращим футбольним клубом пострадянського простору. В оновленому рейтингу Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS) українці перебувають на 37 місці. Між іншим, попереду таких грандів світового футболу, як мадридський “Реал” і німецька “Баварія”, а також своїх одвічних суперників на внутрішній арені—київських “динамівців”. Без п’яти хвилин чемпіони України зі столиці в новому списку піднялися на 3 сходинки і нині посідають 54 місце в світі. На чолі ж рейтингу і надалі “Севілья”. Щоправда, вже на п’яти іспанцям наступають “Челсі” й “Мілан”.

Андрій Шевченко в новому сезоні планує поборотися за місце в складі «Челсі».

Останнім часом після доволі невдалого сезону в Лондоні чутки відправляють українського футболіста назад у Мілан. Італійські місто і клуб вже висловили готовність радо прийняти свого Шевченка. А між тим, сам Андрій в інтерв’ю англійській “The News of the World” висловив бажання поборотися за визнання в складі “Челсі”. “Дайте мені ще трохи часу і наступного сезону ви побачите справжнього Шевченка. Мені подобається грати з Дідьє Дрогба і, сподіваюсь, ми можемо стати найефективнішим дуетом форвардів англійського чемпіонату»,– переконаний Андрій Шевченко.

У першому матчі плей-офф Чемпіонату світу з гандболу жіноча збірна України у гостях зіграла внічию 30 : 30 з командою Данії.

Жіноча збірна України зробила перший крок до справжньої сенсації у плей-офф Чемпіонату світу. У першому гостьовому матчі українки зіграли в нічию 30:30 проти олімпійських чемпіонок збірної Данії. А відтак, напередодні повторного матчу, який відбудеться 9 червня у Запоріжжі, шанси збірної України на вихід у фінал першості світу видаються щонайменше рівними з однією з найкращих команд планети. Додамо, що цього року гандбольний Чемпіонат світу проходитиме в грудні у Франції.
XS
SM
MD
LG