Доступність посилання

ТОП новини

МЗС відреагує на заяви Володимира Путіна про «тиранію» в Україні


Про це заявив у вівторок речник Міністерства закордонних справ Андрій Дещиця.

Про це заявив у вівторок речник Міністерства закордонних справ Андрій Дещиця: «Ми поки що вивчаємо ці відповіді досить ретельно, щоб зрозуміти, чи справді це стосувалось України, чи справді це стосувалося власне тиранії в Україні. Я думаю, що відповідні коментарі з цього приводу будуть зроблені, і найближчим часом ви їх отримаєте чи почуєте».

Торкаючись питання про перехід на ринкові ціни у газовій сфері, які напередодні озвучив Путін, Андрій Дещиця відзначив: «Що стосується переходу на ринкові відносини – то давайте почекаємо на пропозицію російської сторони з цього приводу. МЗС, як ви знаєте, не так аж включено у процес щодо погодження цінової політики на газ».

Напередодні Володимир Путін в інтерв''ю західним ЗМІ висловив побоювання встановленням в Україні тиранії. Президент Росії заявив, що в Україні порушується Конституція і всі закони.

Володимир Путін також зазначив, що Росія субсидувала 15 років Україну за рахунок дешевих енергоносіїв по 3-5 мільярдів доларів щорічно і більше не збирається цього робити.
XS
SM
MD
LG