Доступність посилання

ТОП новини

Суперником Віталія Кличка в першому поєдинку після повернення на ринг у вересні буде американець Джаміль Маклайн.


Геннадій Мороз Київ, 6 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Віталій Кличко, схоже, вже визначився зі своїм наступним суперником. У першому поєдинку після повернення на ринг почесний Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) планує розім’ятися на американцеві Джамілеві Маклайну.

Про кандидатуру Джаміля Маклайна, як головного претендента на зустріч із Віталієм Кличком, напередодні заявив радник українця Шелі Фінкель. З його слів, контракт на бій буде підписаний вже найближчим часом. Сам поєдинок заплановано на вересень. Варто зауважити, що Віталій Кличко розглядає зустріч із Маклайном, як свого роду розминку перед чемпіонським боєм версії WBC із переможцем у суперництві росіянина Маскаєва та нігерійця Пітера. Між тим Джаміль Маклайн уже має сумний досвід поєдинків із Кличками. 4 роки тому американець зустрічався із Володимиром. І в 11раунді зазнав технічного нокаута. В останньому бою за чемпінський титул Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) проти росіянина Валуєва у січні цього року Маклайн травмував коліна і програв технічним нокаутом у третьому раунді.

Кращим хокеїстом року в Україні визнали В''ячеслава Завальнюка

По завершенні нинішнього сезону ветеран українського хокею оголосив про завершення ігрової кар’єри. І якби не виліт національної збірної з елітного дивізіону, прощання Завальнюка з хокеєм було б по-справжньому тріумфальним. Адже в своєму клубі, магнітогорському “Металурзі”, українець здобув титул чемпіона російської Суперліги. Зауважу, що кращим хокеїстом України другий сезон поспіль називають цього захисника. Минулорічний тріумфатор Сергій Климентьєв у цьогорічному конкурсі посів друге місце. Третім фінішував Віталій Литвиненко.

Сьогодні у черговому матчі відбірного турніру до молодіжного Євро-2009 з футболу збірна України прийматиме у Харкові молодіжну збірну Вірменії

У сьогоднішньому матчі проти вірменів українська “молодіжка” спробує реваншуватися за стартову поразку від збірної Туреччини. Своїх суперників по сьогоднішній зустрічі 21-річні вихованці Олексія Михайличенка прийматимуть у Харкові. Натомість головна команда України волею жереба вільна від ігор і має чудову можливість оговтатися від останньої поразки від французів. А от команда Раймона Доменека сьогодні прийматиме у Парижі збірну Грузії. Чемпіони світу італійці гратимуть у гостях проти Латвії. І нарешті на шотландців очікує вельми непростий вояж на далекі Фарерські острови.
XS
SM
MD
LG