Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Куди дрейфує політичне життя України? Скільки зароблять на політичній рекламі журналісти та рекламники? Чи впливає спека на агресію?


Ірина Біла Київ, 13 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Політичне протистояння охоплює й новий склад Центральної виборчої комісії, стверджує газета “Україна молода”. Видання пише, що із наближенням дати позачергових парламентських виборів епіцентр політичного життя досить стрімко дрейфує у бік Центральної виборчої комісії. А оскільки сам термін «політичне життя» в Україні практично тотожний іншому — «політичне протистояння», то чи не загрожує це перенесенням «боїв без правил» у ЦВК? Чи не загрузне вона вже з перших кроків у постійних демаршах із відсутністю кворуму, «політичними» лікарняними, нескінченними судовими розбірками тощо? Думки журналістів – у статті “Другий парламент” уже палахкотить”.

А в матеріалі “Без НСНУ не засну” “Україна молода” розповідає, про домовленості виборчого блоку “Народна самооборона – Наша Україна”, і про те, що першим у списку стоятиме прізвище Юрія Луценка.

Швидкоплинність виборчої кампанії цього року змушує ЗМІ замислитися про доходи від політичної реклами. Близько 35 млн. доларів – це все, що зможуть заробити цього року рекламісти і журналісти. Як інформує “Газета 24”, першим розцінки на політичну рекламу опублікував телеканал “1+1”. У нічний час секунда ефірного часу коштуватиме близько сорока гривень за секунду. А в прайм-тайм – понад тисячу двісті.

Приватні експерименти із сортуванням сміття в Києві закінчуються. За діло береться столична влада, яка вирішила до кінця року в усіх районах встановити нові баки для сміття. Будуть серед них і спеціальні для пластикового та скляного посуду та для паперу. Відрізнятимуться вони за кольором. Надалі з’являтимуться нові пропозиції для столичних мешканців, про які докладно переповідає газета “Сегодня”.

Газета “Голос України” пропонує сьогодні нову рубрику під назвою “У кінці номера”. Тут стаття про те, що людству скоро знадобиться новий Ноїв ковчег. А ще про те, що висока температура спричиняє агресію. Правда, не в українців, а у французів, але про всяк випадок не варто перегріватися на сонці, радять газетярі.
XS
SM
MD
LG