Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович: Підстав для підвищення ціни на хліб сьогодні немає


Якщо протягом тижня ціни не повернуться на колишній рівень, віце-прем''єр-міністр Віктор Слаута, міністр аграрної політики Юрій Мельник та міністр економіки Анатолій Кінах будуть звільнені, заявив голова уряду .


Якщо протягом тижня ціни не повернуться на колишній рівень, віце-прем''єр-міністр Віктор Слаута, міністр аграрної політики Юрій Мельник та міністр економіки Анатолій Кінах будуть звільнені, заявив голова уряду Віктор Янукович: «Я питаю Слауту, Мельника і Кінаха, скажіть, будь ласка, є підстави для зростання ціни на хліб? Тоді дайте мені відповідь, чому вони зростають. Якщо ви не наведете порядок, на наступному уряді я поставлю питання про ваше звільнення. Через тиждень. Запишіть це в протокол, Толстоухов».

При цьому Віктор Янукович розкритикував за підвищення цін на хліб і голів обласних держадміністрацій. Він заявив, що порушить це питання на засіданні РНБО України, котре має відбутися у п’ятницю.

Наприкінці минулого тижня у Дніпропетровську підняли ціни на хліб — приблизно на 20-30 копійок. Хлібопекарні підприємства попередили, що борошно із зерна минулорічного врожаю подорожчало щонайменше на 15%, тому довго утримувати старі ціни неможливо.

Сьогодні ж на 5-10 копійок подорожчав хліб у Кременчуцi на Полтавщині.

Ріст цін пояснюють подорожчанням муки i цукру.
XS
SM
MD
LG