Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Коли Партія регіонів хоче розпустити парламент? Чи прогнозований результат виборів? У чому міліція звинувачує банкірів?


Ірина Біла Київ, 14 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Протистояння навколо розпущеної Верховної Ради знову набуває форм шантажу, стверджує газета “Україна молода”. Так, Партія регіонів поширила заяву, де йдеться про те, що закрити роботу парламенту можна буде 15 червня, але після того, як Президент підпише ухвалені “антикризовою” більшістю закони. Подробиці – в статті “Салаги”, на шикування!”, або “Регіонали” ніби не проти “поховати” Раду V скликання вже завтра, але їм заважають соціалісти?”.

Коли б вибори не відбулися, їхній результат значною мірою прогнозований. І тому, як пише “Газета 24”, вже зараз можна говорити, що очікує українців після їхнього завершення. Більш того, наголошує далі видання, сьогодні головні гравці вже діють за власними уявленнями про те, що трапиться після завершення виборчої кампанії. Докладніше про це – в публікації “Влада після виборів”.

Міліція звинувачує банки в небажанні надавати допомогу в пошуках шахраїв з платіжними картками. Як інформує в цьому ж числі “Газета 24”, фінансисти воліють самостійно боротися з дрібними злочинами. Докладніше – в статті “Банкіри уникають МВД”.

Велика кількість політичних партій — лабіринт для людей. Щоб виділитися на такому тлі, діяльність партії має принципово відрізнятися від класичної. Розібратися у питанні, як має діяти сучасна політична партія, щоб стати народним вождем, а також у причинах міжпартійних конфліктів вирішила газета “Голос України”.

У переддень Дня медика в столиці розгорівся “костюмний” скандал. Як інформує газета “Сегодня”, міські чиновники вирішили зробити своїм підлеглим подарунок і ввели нову форму одягу для працівників швидкої допомоги. Ті, приміривши обновку, забили тривогу, мовляв, вбрання нікудишнє і носити його ніхто не збирається. Журналісти видання з’ясували, чим саме медиків не влаштовує спецодяг і випробували його на собі. Стаття має заголовок “Швидка” почервоніла”.
XS
SM
MD
LG