Доступність посилання

ТОП новини

Коаліціянти не бачать підстав оплачувати борги кримчан за послуги ЖКГ


Володимир Притула Сімферополь, 20 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Проурядова коаліція у Верховній Раді Криму не бачить підстав для того, щоб оплачувати заборгованість кримчан за послуги ЖКГ. Керівники автономії називають провокаційними вимоги деяких позапарламентських сил півострова погасити комунальні борги з партійних кас.

Під час пікетування ВР Криму
(RadioSvoboda.Ua)
Кілька десятків активістів Національного фронту “Севастополь-Крим-Росія” у середу зранку розгорнули свої прапори і лозунги під стінами Верховної Ради Криму. Їхній пікет присвячений питанню виконання Партією регіонів та її союзниками із проурядової коаліції своїх передвиборчих програм.

“Сьогодні ми маємо повне право запитати тих, за кого голосували: чому за рік, що минув, вони виконали лише півпрограми. Адже владу отримала Партія регіонів, а від добробуту народу залишилася порожня обіцянка. Це передвиборче гасло – чистої води популізм, торік було реалізоване повністю навпаки!” , – заявив лідер Національного фронту “Севастополь-Крим-Росія” Сергій Шувайников.

Від коаліціянтів вимагають заплатити з партійних кас...

Сергій Шувайников під час пікетування ВР Крим
(RadioSvoboda.Ua)
Учасники акції протесту звернулися до проурядової коаліції у Верховній Раді Криму з вимогою погасити з партійних кас комунальні борги всіх незаможних кримчан, оскільки, мовляв, “коаліціянти” винні у піднятті тарифів на послуги ЖКГ, а з іншого боку, саме вони витратили 400 мільйонів гривень на організацію “блакитно-червоно-рожевих” майданів у Києві, вважає Сергій Шувайников.

Його ідею підтримують і представники парламентської опозиції.

Лідер кримського БЮТу Андрій Сенченко зазначив: “Не знаю, що це з боку Шувайникова, але взагалі ідея добра. На мій погляд, правляча коаліція за рік свого правління такий податок з усієї країни зібрала, що цього вистачить для того, щоб оплатити на 10 років наперед комунальні платежі всьому населенню”.

Коаліціянти відмовляються погасити заборгованість кримчан

Анатолій Гриценко
(RadioSvoboda.Ua)
Представники ж коаліції не бачать підстав для того, щоб оплачувати заборгованість кримчан за послуги ЖКГ і називають провокаційними такі вимоги.

Лідер кримських “регіоналів”, голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко досить скептично зауважив, що він не звертає уваги на політичні сили, котрі представляє Сергій Шувайников.

При цьому журналісти так і не почули від Анатолія Гриценка, як кримська влада збирається вирішувати проблему актуальну проблему боргів населення у ЖКГ.

Втім, місцеві оглядачі прогнозують, що на такі питання представникам кримської влади доведеться ще не раз відповідати, ба виборча кампанія де-факто уже розпочалася і в Криму. Аналітик Микола Семена з цього приводу зауважив: “Висування таких і подібних вимог свідчить лише про те, що політичні сили і в Криму уже розпочали виборчу кампанію”.
XS
SM
MD
LG