Доступність посилання

ТОП новини

3 медалі здобула українка Ганна Безсонова у заключний день Чемпіонату Європи з художньої гімнастики в Баку.


Геннадій Мороз Київ, 2 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Чотири медалі вибороли українки на Чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, що в неділю фінішував у Баку. Після «срібного» успіху в командних вправах ще три нагороди в індивідуальних змаганнях у неділю для України здобула Ганна Безсонова.

В боротьбі за перемогу в командній першості на нинішньому Чемпіонаті Європи з художньої гімнастики українські грації поступилися тільки росіянкам. В підсумку, у перший день змагань українська команда вдовольнилася другою сходинкою п’єдесталу пошани. Ще два «срібла» і одну «бронзу» в останній день Чемпіонату в загальнокомандний доробок України додала Ганна Безсонова.

Незаперечний лідер збірної фінішувала другою в змаганнях із обручем та стрічкою. А третя позиція підкорилася Безсоновій у вправах із булавами. Ну а поза конкуренцією тут також були представниці Росії. Тільки у вправах зі скакалкою компанію росіянкам в якості переможниці змагань змогла скласти господарка нинішнього Євро азербайджанка Алія Гараєва. Не порадували і юні гімнастки. У фіналі з групових вправ серед юніорок збірна України на нинішньому чемпіонаті фінішувала тільки шостою.

Визначилися суперники двох українських клубів на першому етапі європейського Кубка УЛЄБ з баскетболу.

Так, опонентами Чемпіонів України з маріупольського «Азовмаша» в групі «D» будуть, іспанська «Памеса» і французький «Нансі», польський «Анвіл» та німецький «Скайлайнерс» а також підмосковний клуб «Хімки» з Росії. Не менш відомий і авторитетний склад учасників групи «Н», ден виступатиме столичний БК «Київ».

В другому за рангом клубному турнірі континенту після євроліги віце-чемпіонам України випало позмагатися з італійським «Бенетоном» і французьким «По-Ортезом», німецьким «Артленд Дрегонс», болгарським «Лукойл Академіком» та латвійським АСК «Рига».

Для обох українських клубів деякі суперники доволі добре знайомі за виступами в єврокубкових турнірах під егідою ФІБА і за великим рахунком гранди чоловічого баскетболу України не повинні загубитися і в цій компанії. До наступного етапу змагань гарантовано виходить по три кращі команди секстету. Ну а стартує груповий етап європейського кубка УЛЄБ вже у вересні.
XS
SM
MD
LG