Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Третяков: на чолі виборчого списку «мегаблоку» демократичних сил може бути Юрій Луценко


Як заявив депутат 5 скликання – «нашоукраїнець», «Наша Україна» готова йти на компроміс із керівником громадянського руху «Народна самооборона» і дати «мегаблокові» назву «Наша Україна – Самооборона». На думку Третякова, яку він висловив у Кіровограді, друге – п’яте місця в списку мали б зайняти голова «Нашої України» В’ячеслав Кириленко, міністр оборони Анатолій Гриценко, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк і народний депутат 5 скликання – «нашоукраїнець» Микола Катеринчук.

Як заявив депутат 5 скликання – «нашоукраїнець», «Наша Україна» готова йти на компроміс із керівником громадянського руху «Народна самооборона» і дати «мегаблокові» назву «Наша Україна – Самооборона».

На думку Третякова, яку він висловив у Кіровограді, друге – п’яте місця в списку мали б зайняти голова «Нашої України» В’ячеслав Кириленко, міністр оборони Анатолій Гриценко, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк і народний депутат 5 скликання – «нашоукраїнець» Микола Катеринчук.

Водночас він знову закликав «Українську правицю» ввійти до «мегаблоку».

Також, за словами Третякова, після виборів коаліції «Нашої України і Партії регіонів не буде у жодному разі.

Ці заяви Олександра Третякова оголошені на інтернет-сайті «Нашої України».

Наразі не відомо, наскільки це повідомлення про першу п’ятірку виборчого списку «мегаблоку» і його назву узгоджене з його керівниками і учасниками.
XS
SM
MD
LG