Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко запевняє США, що Україна упевнено продовжуватиме рухатися до розбудови громадянського суспільства і ринкової економіки, повноцінної інтеграції до європейських та євроатлантичних структур


Про це мовиться у вітанні, яке Президент України надіслав Президентові Джорджеві Бушеві з національним святом Сполучених Штатів Америки – Днем незалежності. За словами глави Української держави, упродовж останніх п''ятнадцяти років було закладено міцну основу українсько-американських взаємин, які наразі сягнули рівня справжнього стратегічного партнерства.

Президенти Віктор Ющенко і Джордж Буш Офіційний візит до США – квітень 2005.
Про це мовиться у вітанні, яке Президент України надіслав Президентові Джорджеві Бушеві з національним святом Сполучених Штатів Америки – Днем незалежності.

Як повідомляє прес-служба глави держави, у своєму вітанні Президент України Віктор Ющенко відзначив, що «мільйони американських громадян, а також друзів Сполучених Штатів по всьому світу святкують сьогодні разом день народження великої нації, яка стала взірцем свободи, демократії, вільної ринкової економіки та стандартів життя для усього людства».

Президент України наголосив: «Ми горді з того, що Сполучені Штати завжди були й залишаються щирим другом та надійним партнером України. Із перших днів існування молодої української держави США стали її помічником, порадником на непростому шляху впровадження політичних і ринкових реформ, розбудови інституцій державності та пошуку належного місця на міжнародній арені».

За словами глави Української держави, упродовж останніх п''ятнадцяти років було закладено міцну основу українсько-американських взаємин, які наразі сягнули рівня справжнього стратегічного партнерства.

У своєму вітанні Віктор Ющенко запевняє главу американської держави, що попри усі труднощі перехідного періоду та становлення молодої демократії Україна упевнено та неухильно продовжуватиме рухатися до розбудови громадянського суспільства і сучасної ринкової економіки, повноцінної інтеграції до європейських та євроатлантичних структур.

Президент України побажав американському колезі «міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та натхнення у важливій державній діяльності, а дружньому американському народу – миру і процвітання».
XS
SM
MD
LG