Доступність посилання

ТОП новини

Британська негода заважає проведенню тенісного «Вімблдону»


Геннадій Мороз Київ, 5 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Традиційна для Британії дощова погода серйозно заважає організаторам тенісного «Вімблдону». Саме через негоду цьогорічний турнір серії «Великого Шолому» б’є рекорди щодо кількості перенесених матчів. А відтак, організатори не виключають, що тенісний турнір з призовим фондом 22 мільйони доларів може не вкластися у запланований термін.

Офіційне повідомлення організаторів «Вімблдону» свідчить, що тенісисти серйозно вибилися з графіка турніру. Адже на даний момент тільки один з восьми днів змагань в передмісті Лондона минув без дощу. У середу повинні були відбутися чвертьфінальні поєдинки в чоловіків. Незіграними залишися кілька матчів третього кола. Не виключено, що трав’яний «Гренд Слем» не встигнуть розіграти за відведені два тижні і турнір доведеться завершувати пізніше, аніж було заплановано. Востаннє подібний випадок стався шість років тому. Так у 2001 році чоловічий фінал «Вімблдону» між хорватом Іванішевичем та австралійцем Рафтером через постійні дощі замість неділі відбувся у понеділок.

Олімпійського Чемпіона Афін у стрибках на батуті Юрія Нікітіна визнано кращим спортсменом України у червні

Ніби на підтвердження титулу від національного олімпійського комітету українець двічі тріумфував на черговому етапі Кубка світу з акробатики, що завершився в Остенде. У Бельгії Юрієві Нікітіну не було рівних ані в одиночних, ані в парі. У синхронних стрибках дуетом Нікітін здобув «золото» разом із Олександром Черноносом. Ще одне «срібло» бельгійського етапу в синхронних стрибках серед жінок для збірної України вибороли Олена Мовчан і Юлія Домачевська.

На час проведення футбольного Євро-2012 візою до Польщі для українців слугуватиме квиток на футбольний матч

Україна й Польща на час футбольного Євро стануть ближче. Для того, щоб відвідати сусідню країну під час проведення матчів Чемпіонату в 2012 році, пересічному українцеві достатньо буде мати лише квиток на футбольний матч. Подібний «візовий режим» діятиме і в зворотному напрямку. Про це напередодні заявив виконавчий директор Євро-2012 Іван Федоренко. Ще простіше буде журналістам, їм для безперешкодного перетину кордону достатньо буде мати всього лише акредитацію на матчі майбутньої першості з футболу.
XS
SM
MD
LG