Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Скільки Олександр Третьяков вклав грошей у «Нашу Україну»? Хто в Східній Європі найшвидше долає бідність? Чому в Україні заборонили продавати на базарах свіжу рибу?


Ірина Біла Київ, 5 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Член політради «Нашої України» Олександр Третьяков є одним із спонсорів президентського блоку. В інтерв’ю «Газеті 24» він розповів про домовленості «Нашої України» з «Народною самообороною» і БЮТ, а також про майбутні перемови з Партією регіонів. Матеріал називається «Олександр Третьяков: «Мій вклад в «НУ» – 3 мільйони. За останні пару місяців».

Україна – лідер у Східній Європі за темпами ліквідації бідності. Причина – економічне зростання країни, збільшення мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму. Як інформує газета «Сегодня», найбіднішими лишаються пенсіонери – їх 30 %, безробітні та домогосподарки. Про статки інших – в статті «Українські домогосподарки багатші за безробітних».

Нині майже чверть подружніх пар живуть у безплідному шлюбі, інформує газета «Голос України». Якщо раніше ця біда вважалася суто жіночою проблемою, то тепер, запевняють лікарі, страждає безпліддям майже половина чоловіків. З’ясувалося, окрім 16 причин жіночого безпліддя є аж 22 чинники безпліддя чоловічого. Які вони, ці чинники? Що впливає на репродуктивну функцію сильної статі і як її поновити, розповідає парламентське видання.

В Україні заборонили продавати на базарах свіжу рибу. Виявляється, термін реалізації цього продукту влітку становить усього 24 години. Коли риба довго плаває у базарних ємностях, змінюється навіть структура її м’яса. Про це розповідає газета «Україна молода» у статті «Рибка в каламутній воді».

У цьому ж числі «Україна молода» пише про неоднозначне ставлення до пластичної хірургії. Дехто вважає її вирішенням усіх проблем, пов''язаних із зовнішністю, хтось просто не вірить у результативність операції та в можливість реального перевтілення. Але факт залишається фактом — попит на «пластику» в останні роки постійно зростає. З яких причин люди лягають під ніж пластичного хірурга? Як пацієнтові треба готуватися до такої операції? Чому результат не завжди задовольняє замовника? Про це в матеріалі «Підніміть мені повіки».
XS
SM
MD
LG