Доступність посилання

ТОП новини

Більшу частину переможного матчу проти Леймона Брюстера Володимир Кличко боксував зі зламаною рукою


Геннадій Мороз Київ, 9 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Найкращим боксером сучасності у надважкій категорії назвав Володимира Кличка Леннокс Люїс. Такою високою оцінкою уславлений чемпіон оцінив останній бій українця проти Леймона Брюстера. А між тим, перемога в чемпіонському поєдинку коштувала молодшому з братів Кличків зламаної руки.

За повідомленням одного з тренерів Володимира Кличка Джаміна Алі Башира, ще в першому раунді бою проти Леймона Брюстера українець травмував ліву руку. Щоправда, як з’ясувалося, ушкодження не завадило молодшому з братів Кличків здобути переконливу перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Ця перемога дозволила українцеві вкотре відстояти чемпіонський пояс за версією IBF, а також реваншуватися за прикру поразку від того ж таки Брюстера трирічної давнини.

Повідомлялось, що по завершенні матчу на зламану руку Володимирові наклали гіпс. А на повне відновлення українському чемпіонові знадобиться близько двох місяців.

Між тим, найкращим боксером сучасності у надважкій категорії назвав Володимира Леннокс Льюїс, який коментував матч проти Брюстера на телебаченні. Щоправда, на думку уславленого британця, суперники не примушують молодшого Кличка демонструвати увесь свій потенціал.

А він дозволяє Володимирові претендувати на звання абсолютного чемпіона у надважкій категорії. У цьому переконаний Віталій Кличко. От тільки, зі слів старшого брата, чинні володарі чемпіонських поясів за іншими версіями не горять бажанням ризикувати титулами й здоров’ям у поєдинку з Володимиром.

Одеський «Чорноморець» із перемоги стартував у розіграші європейського Кубка Інтертото

У першому матчі європейського Кубка Інтертото одесити вдома переграли білоруський «Шахтар» із міста Солігорська.

Сама гра втішила одеських шанувальників футболу одразу шістьма голами – вона закінчилася з рахунком 4 : 2 на користь четвертої команди попередньої української першості.

Три голи в складі «Чорноморця» забив Ігор Бугайов. Ще одне влучання на рахунку Олега Венглинського.

Матч-відповідь команди зіграють вже в суботу в Білорусі. Переможець протистояння за сумою двох ігор в наступному раунді Кубка Інтертото гратиме з французьким «Лансом».
XS
SM
MD
LG