Доступність посилання

ТОП новини

Анатолій Тимощук здобув перемогу в референдумі російської газети «Спорт Експрес» на звання кращого футболіста в країнах СНД і Балтії у червні


Геннадій Мороз Київ, 10 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Російська газета «Спорт Експрес» підбила підсумки традиційного референдуму «Зірка» на звання кращого футболіста місяця в країнах СНД і Балтії. На думку популярного видання, у червні на пострадянських теренах не було рівних українцеві Анатолієві Тимощуку.

Півзахисник пітерського «Зеніту» і збірної України Анатолій Тимощук у червневому референдумі газети «Спорт-Експресс» набрав 57 балів. Завдяки чому в напруженій боротьбі випередив росіянина Кержакова лише на 3 бали. Натомість форвард збірної Росії та іспанської «Севільї» – безумовний лідер у загальному заліку.

Українця Андрія Шевченка Кержаков у нинішньому році випереджає вдвічі. А ось Тимощук у загальному заліку поки що тільки сьомий. Нагадаю, що двічі за історію володарем «Зірки кращому гравцеві року» в країнах СНД і Балтії визнавався саме Андрій Шевченко.

Президенти України та Польщі Віктор Ющенко та Лех Качиниський домовилися про створення спільної Координаційної ради Євро-2012

Усі питання щодо підготовки та проведення майбутнього Чемпіонату Європи з футболу відтепер на президентському контролі. Так у понеділок вирішили Лех Качинський та Віктор Ющенко на двосторонній зустрічі президентів Польщі та України, що проходить у Державній резиденції «Синьогора» на Івано-Франківщині.

Перші особи двох сусідніх країн визначалися зі спільними напрямками дій на шляху до футбольного Євро-2012, пообіцявши, що план першочергових заходів буде оприлюднений уже за два місяці. Віктор Ющенко і Лех Качинський вирішили також створити спільну Координаційну раду, яка збиратиметься на свої засідання що три місяці.

Сьогодні в Одесі відбудеться поєдинок за Суперкубок України між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем»

Гранди українського футболу розігруватимуть трофей вже вчетверте. Перед сьогоднішнім протистоянням двічі суперкубок вигравали кияни. Ще раз перемогу святкували «гірники». Відновити паритет «Шахтареві» допомагатиме 10-тисячний десант уболівальників з Донбасу. Столичний клуб везе до Одеси менше тисячі «фанів».

Цього року призовий фонд Суперкубка становитиме 400 тисяч гривень, левова частка з яких, а саме 300 тисяч, дістанеться переможцеві. Поєдинок в Одесі розпочнеться сьогодні о 20.30. Судитиме зустріч двох суперників України голландська бригада арбітрів на чолі з Пітером Вінком.
XS
SM
MD
LG