Доступність посилання

ТОП новини

Понад 300 осіб з 17 країн світу беруть участь у комп’ютерному командно-штабному навчанні «Стрімкий тризуб – 2007» у Києві


Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Спільне українсько-американське командно-штабне навчання за допомогою комп’ютерів «Стрімкий тризуб – 2007», проходить у Києві, на базі Центру імітаційного моделювання та Центру підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів Національної академії оборони України.

За повідомленням Міноборони, це навчання дає змогу перейняти досвід попередніх українсько - американських навчань шляхом створення для командирів і штабів умов, які наближені до реальних, при практичному відпрацюванні ними питань з організації, управління та забезпечення операції з підтримки миру, що проводиться коаліційними силами.

У заході бере участь понад 300 військовослужбовців з 17 країн, це, зокрема, представники Білорусі, Грузії, Литви, Німеччини, Канади, Албанії, США, Швеції та інших держав.

Спільне українсько-американське командно-штабне навчання «Стрімкий тризуб – 2007», яке проводиться в дусі програми «Партнерство заради миру» завершиться 20 липня.
XS
SM
MD
LG