Доступність посилання

ТОП новини

На традиційному Кубкові Лобановського з футболу цього року виступатимуть молодіжні збірні (U—21) України, Сербії, Ізраїлю та Молдови


Геннадій Мороз Київ, 20 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Традиційний міжнародний турнір з футболу на Кубок Лобановського в нинішньому році відбудеться вже вп’яте. За традицією, київський турнір проходитиме в другій половині серпня. І вже вдруге поспіль на Меморіалі у Києві виступатимуть чотири молодіжні збірні.

Цього разу в боротьбі за Кубок Лобановського компанію 21-річним футболістам України складуть срібні призери молодіжного Чемпіонату Європи – збірна Сербії. А також команди Ізраїлю та Молдови. П’ятий за ліком Меморіал відбудеться з 21 по 23 серпня.

А всі матчі за традицією проходитимуть на київському стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Нагадаю, що в минулому році переможцем турніру стала молодіжна збірна Ізраїлю, яка у фіналі переграла білорусів.

У суботу в матчі третього раунду європейського Кубка Інтертото «Чорноморець» прийматиме в Одесі французький «Ланс»

Останніми з усіх українських клубів у новому чемпіонаті країни стартували «Чорноморець» і ФК «Харків». Зумовлено це участю одеситів у розіграші кубка Інтертото. Але якщо у Європі підопічні Віталія Шевченка поки що непереможні, то в Чемпіонаті України «моряки» стартували з поразки. До того ж, на власному полі.

Напередодні ФК «Харків» подужав «Чорноморець» з мінімальним рахунком 1 : 0. А вже завтра одесити продовжать свої виступи в Кубкові Інтертото. У першому матчі заключного раунду цього євротурніру «Чорноморець» прийматиме досвідчений і авторитетний французький «Ланс». Матч-відповідь цих суперників відбудеться за тиждень у Франції. Переможець двораундового протистояння продовжить свої виступи в Кубкові УЄФА.

У центральному поєдинку 2 туру Чемпіонату України зустрічатимуться київські «Динамо» й «Арсенал»

Вже сьогодні, звісно, за відсутності «Чорноморця» відбудеться стартовий матч другого туру першості України. у Криму сімферопольська «Таврія» прийматиме «Карпати».

«Шахтар» в Охтирці екзаменуватиме дебютантів вищої ліги місцевий «Нафтовик». Центральний матч туру відбудеться у неділю в Києві. У столичному протистоянні стосунки з’ясовуватимуть «Динамо» й «Арсенал».
XS
SM
MD
LG