Доступність посилання

ТОП новини

Південна Корея заборонила своїм громадянам виїздити до Афганістану


Кожного порушника штрафуватимуть на понад 3 тисячі доларів або ув’язнюватимуть на рік. У четвер на шляху із Кандагара до Кабула повстанці викрали євангелістів із Південної Кореї, які подорожували для проповідування християнства.

Кожного порушника штрафуватимуть на понад 3 тисячі доларів або ув’язнюватимуть на рік.

Сьогодні в Афганістані тривають переговори місцевої влади і старійшин племен із угрупованням «Талібан».

У четвер на шляху із Кандагара до Кабула повстанці викрали євангелістів із Південної Кореї, які подорожували для проповідування християнства.

Речник талібів заявив, що стан здоров’я заручників наразі задовільний, але їхні життя можуть опинитись під загрозою, якщо військові намагатимуться звільнити їх силою.

Напередодні Міністерство оборони Афганістану повідомляло про можливість початку відповідної спецоперації у провінції Газні, але згодом відмовилось від цієї ідеї.

Сьогодні «Талібан» дав афганській владі час до вечора, щоб обміняти 23 полонених на 23 в’язнів-талібів, а Південній Кореї – щоб вивести з країни своїх інженерів та медпрацівників.

Водночас, заступник міністра внутрішніх справ Афганістану Абдул Халед заявив, що викрадачі наразі не висували чітких вимог: «На жаль, викрадачі наразі не спромоглись повідомити нам свій чіткий план – план, який був би прийнятним хоча б для них самих».
XS
SM
MD
LG