Доступність посилання

ТОП новини

Під час 16 етапу велобагатоденки «Тур де Франс» у середу на трасі пролунав вибух


Геннадій Мороз Київ, 26 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Цьогорічний «Тур де Франс» продовжує лихоманити. Після допінгового скандалу з лідером команди «Астана» росіянином Винокуровим на трасі найбільш престижних велоперегонів планети пролунав вибух. На щастя, бомба виявилася не надто потужною, і жертв вдалося уникнути.

16-й етап велобагатоденки «Тур де Франс» не надовго зазирнув в іспанські Піренеї, краєчком зачепивши у середу провінцію Наварра. І саме поруч з містечком Балагуа, що розташоване неподалік від траси перегонів, напередодні пролунав вибух. Він був не надто потужним. До того ж, саморобний пристрій було задіяно вже після того, як гонщики подолали цей відрізок. Тож жертв, на щастя, вдалося уникнути.

За повідомленням іспанських ЗМІ, про вибух міністерство транспорту країни було повідомлено заздалегідь по телефону. Одначе, причетність до вибуху баскських сепаратистів з угруповання ЕТА іспанські правоохоронці не підтверджують.

Суперником донецького «Шахтаря» в другому раунді відбору до європейської Ліги Чемпіонів з футболу буде вірменський «Пюнік»

У середу визначився суперник донецького «Шахтаря» на старті відбору до європейської Ліги Чемпіонів з футболу. Як і передбачалося багатьма фахівцями, віце-чемпіонам України випала подорож до Вірменії. Де у середу місцевий «Пюнік» за сумою двох матчів здолав опір чемпіона Ірландії – клуб «Деррі Сіті».

Після нульової нічиєї в першому матчі вірмени на власному полі переграли опонента з рахунком 2 : 0. Слід зазначити, що перший матч між «Пюніком» та «Шахтарем» відбудеться вже наступної середи у Єревані. Матч-відповідь за тиждень по тому в Донецьку.

В заключному матчі 2 туру Чемпіонату України з футболу донецький «Металург» і «Чорноморець» зіграли внічию 0 : 0

Поєдинок потенційних призерів нинішнього Чемпіонату проходив за цікавої та безкомпромісної боротьби. Але завершився нульовою нічиєю. Нагадаю, що вже в суботу «Чорноморець» у гостях зіграє з французьким «Лансом». Це буде повторний поєдинок європейського Кубка Інтертото.
XS
SM
MD
LG