Доступність посилання

ТОП новини

Миколу Мельниченка госпіталізовано з мiкроiнсультом, лiкарi говорять про 2-3 тижнi госпiталiзацiї


Про це повідомив у неділю адвокат колишнього охоронця президента Леонiда Кучми Павло Сичов.


Про це повідомив у неділю адвокат колишнього охоронця президента Леонiда Кучми Павло Сичов.

За його словами, Микола Мельниченко перебуває у палатi iнтенсивної терапiї, до нього допускають родичiв. Лікарі прогнозують протягом 2-3 тижнiв поставити колишнього офiцера Управлiння Держохорони на ноги.

У ніч на неділю Мельниченка доставили каретою «швидкої допомоги» у супроводi трьох охоронцiв у Жовтневу лiкарню в Києві з пiдозрою на iнсульт. Стан його був важким, проте вiн був у свiдомостi i розмовляв.

*************

На початку цього року, 8 лютого, заступник голови Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі Георгія Гонгадзе Василь Сільченко заявив, що ухвалив рішення вжити невідкладних заходів безпеки щодо важливого свідка у справі загиблого журналіста Георгія Гонгадзе – Миколи Мельниченка.

За словами Василя Сільченка, це рішення він ухвалював, виходячи з матеріалів, які він отримав і які підтверджують реальну загрозу для Миколи Мельниченка А. Ці матеріали вже знаходяться в Генеральній прокуратурі України, сказав він.

На переконання депутата, є всі підстави вважати, що небезпека, яка постійна існувала для життя та здоров''я головного свідка у справі Георгія Гонгадзе, набула конкретних ознак.
XS
SM
MD
LG