Доступність посилання

ТОП новини

У Криму з’явився вбивця, курортники налякані


Володимир Притула Сімферополь, 1 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – За кілька останніх місяців в Євпаторії були убиті три молоді жінки, одна важко поранена, після нападу дивом вижила. Міліція у пошуках зловмисника збилася з ніг, курортники налякані.

Фоторобот підозрюваного у нападах на жінок.
(RadioSvoboda.Ua)
Фоторобот підозрюваного у нападах на жінок.
(RadioSvoboda.Ua)
Наприкінці травня в курортній Євпаторії у районі приватної забудови знайшли мертвою молоду жінку. На тілі було багато ножових поранень. За місяць ще одне убивство: знову від численних ножових поранень загинула молода жінка. І днями ще одна смерть, знову ж уночі, у безлюдному і темному в той час районі приватної забудови була убита 26-літня жінка. На тілі знайдені близько 14 колото-різаних ран.

29 липня невідомий напав на ще одну жінку, 30-літню. Начальник кримської міліції Анатолій Могильов розповідає, що біля 5 години ранку на громадянку Росії, яка відпочивала неподалік моря, напав невідомий роздягнений чоловік. Він вдарив її ножем у бік печінки, завдав важкі тілесні ушкодження і втік у бік моря. Там помив руки і зник у лісонасадженнях.

Міліція: будьте пильні та обережні

Міліція звернулася до мешканців і гостей курортної Євпаторії з проханням бути пильними й обережними, уникати пізніх прогулянок у безлюдних місцях, повідомляти будь-яку інформацію, яка може здатися корисною для слідства.

Анатолій Могильов повідомляє, що на підставі відомих прикмет міліція склала фоторобот зловмисника. Правоохоронці приділяють цій справі дуже велику увагу, запевняє Могильов, всі підрозділи залучені для відпрацювання.

Водночас Анатолій Могильов каже, що пошук злочинця ускладнює те, що той, найвірогідніше, є психічно хворою людиною. Тому міліція проводить фізичний пошук, перелопачує всіх запідозрених місцевих мешканців і відпочивальників, перевіряє їхню причетність до цих злочинів, пояснює начальник кримської міліції.

Тим часом влада Євпаторії закликає курортників не панікувати, а просто бути обережними. У міськвиконкомі висловили сподівання, що правоохоронці швидко знайдуть зловмисника.

Там підтвердили, що на курорті існує певна напруга, а мешканці і гості Євпаторії налякані. Але на кількості курортників, які обрали Євпаторію, поки що це не позначилося, і, сподіваються євпаторійці, не позначиться.
XS
SM
MD
LG