Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» замінить Віктора Балогу в виборчому списку і не внесе до нього Петра Порошенка


Замість голови Секретаріату Президента партія пропонує міжпартійному з’їздові блоку «Наша Україна – Народна самооборона» внести на звільнене 7-ме місце списку голову Житомирської облдержадміністрації Юрія Павленка. Питання ж про те, чи залишиться Балога головою виборчого штабу блоку після своєї відмови балотуватися на виборах, іще обговорюють. Політрада «Нашої України» також вирішила не вносити до виборчого списку її члена Петра Порошенка.

Так вирішила політрада партії «Народний союз „Наша Україна“, повідомив її лідер В’ячеслав Кириленко.

Замість голови Секретаріату Президента партія пропонує міжпартійному з’їздові блоку «Наша Україна – Народна самооборона» внести на звільнене 7-ме місце списку голову Житомирської облдержадміністрації Юрія Павленка.

Питання ж про те, чи залишиться Балога головою виборчого штабу блоку після своєї відмови балотуватися на виборах, іще обговорюють, повідомив Кириленко.

Політрада «Нашої України» також вирішила не вносити до виборчого списку її члена Петра Порошенка, додав він.

Не буде в списку і голів облдержадміністрацій, «за винятком двох», сказав лідер «Нашої України». Один із них – уже згаданий Юрій Павленко, імені другого Кириленко не назвав.

Він додав, що до списку блоку не потрапить жодна людина, яка не підпише добровільне зобов’язання про скасування депутатської недоторканності.

Також, за словами В’ячеслава Кириленка, завтра після з’їздів усіх партій – планованих учасниць блоку «Наша Україна – Народна самооборона» збираються офіційно підписати угоду про створення цього блоку.

Раніше в середу Віктор Балога повідомив, що він сам та інші працівники Секретаріату вирішили не балотуватися на дострокових виборах.
XS
SM
MD
LG