Доступність посилання

ТОП новини

Юрiй Луценко: «Наша Україна – Народна самооборона» і БЮТ беруть на себе зобов’язання домагатися дострокових виборів мерів Києва і Харкова


За словами лідера блоку «НУ-НС», «Наша Україна – Народна самооборона» і Блок Юлії Тимошенко минулого тижня у перебігу обговорення спільних дій у виборчій кампанії та після неї дійшли згоди щодо проведення дострокових виборів мерів Києва і Харкова. При цьому він не виключив, що список міських голів, щодо яких ініціюватимуть переобрання, може буде розширений, оскільки до блоку з різних міст звертаються люди з повідомленнями про невідповідність міських голів або представників місцевих адміністрацій займаним посадам.


За словами лідера блоку «НУ-НС», «Наша Україна – Народна самооборона» і Блок Юлії Тимошенко минулого тижня у перебігу обговорення спільних дій у виборчій кампанії та після неї дійшли згоди щодо проведення дострокових виборів мерів Києва і Харкова.

Нині ці посади обіймають Леонід Черновецький і Михайло Добкін.

«Ми беремо на себе спільне зобов’язання провести дострокові вибори мерів Києва та Харкова, які надзвичайно непопулярні і дискредитували саму ідею народовладдя», – заявив Юрiй Луценко у неділю на прес-конференції в Кіровограді.

При цьому він не виключив, що список міських голів, щодо яких ініціюватимуть переобрання, може буде розширений, оскільки до блоку з різних міст звертаються люди з повідомленнями про невідповідність міських голів або представників місцевих адміністрацій займаним посадам.

«Власне, боюсь, що справа дійде до позачергових повноцінних виборів місцевих органів влади», – сказав лідер блоку, не виключивши, що вже на початку наступного року «можуть відбутися дострокові вибори місцевого керівництва, міських голів у Києві та інших значних центрах України».
XS
SM
MD
LG