Доступність посилання

ТОП новини

В результаті ДПТ у центрі Львова загинули 4 особи


У неділю близько 5-ї години ранку водій автомобіля БМВ-535 на великій швидкості скоїв зіткнення з мікроавтобусом «мерседес».

У неділю близько 5-ї години ранку водій автомобіля БМВ-535 на великій швидкості скоїв зіткнення з мікроавтобусом «мерседес».

За повідомленням обласного управлінні МВС, на місці загинули: 35-річний водій «мерседеса» та дві пасажирки-жінки 1984 та 1982 р.н. Згодом у лікарні від отриманих травм померла третя жінка. Із тяжкими травмами госпіталізовані 4 особи.

Слідчо-оперативна група встановила, що 21-річний водій БМВ значно перевищив швидкість та, ігноруючи правила дорожнього руху, на червоний сигнал світлофора перетинав перехрестя і, не впоравшись з керуванням, на великій швидкості врізався в мікроавтобус «мерседес», який належить ЗАТ «Український мобільний зв’язок».

За попередніми даними, водій та дві пасажирки «мерседеса», які загинули, були працівниками вказаного акціонерного товариства.

Сам винуватець трагедії, 21-річний львів’янин, із черепно-мозковою травмою та незначними тілесними ушкодженнями був доставлений у лікарню, звідки, за даними джерел у правоохоронних органах, після надання медичної допомоги втік.

Розглядають версію, що водій БМВ міг перебувати під дією наркотиків, або в стані сильного алкогольного сп’яніння. Його особа працівникам міліції відома, і зараз вживають заходи щодо встановлення його місцезнаходження.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу.
XS
SM
MD
LG