Доступність посилання

ТОП новини

СБУ вимагає від міністра транспорту надати інформацію з приводу його заяв щодо підготовки теракту Секретаріатом Президента


«Якщо громадянин Україн з якихось особистих або політичних міркувань надає завідомо неправдиву інформацію, то Кримінальний кодекс України передбачає відповідальність і покарання до семи років позбавлення волі», – наголосила речниця СБУ.

Як повідомила Радіо Свобода начальник прес-центру Служби безпеки України Марина Остапенко, якщо Миколі Рудьковському стало відомо про підготовку злочину, він «як законослухняний громадянин повинен звернутися до правоохоронних органів».

«Якщо громадянин України з якихось особистих або політичних міркувань надає завідомо неправдиву інформацію, то Кримінальний кодекс України передбачає відповідальність і покарання до семи років позбавлення волі», – наголосила речниця СБУ.

Учора міністр транспорту Микола Рудьковський в ефірі одного з телеканалів звинуватив Секретаріат Президента у підготовці теракту.

Напередодні РНБО ухвалила звільнити Миколу Рудьковського, а також голову МНС Нестора Шуфрича з займаних посад і доручила Прем’єр-міністрові виконати цю ухвалу.
XS
SM
MD
LG