Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: З якого скандалу розпочався нинішній телесезон? Чим небезпечна пліснява?


Ірина Біла Київ, 14 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua)


Новий телесезон розпочався зі скандалу. Як інформує газета «Діло» – між каналом «1+1» та «Інтером» розпалилася війна за рекламодавців. Співвласник каналу «1+1» Борис Фуксман в інтерв’ю виданню звинуватив рекламників, котрі обслуговують «Інтер» та інші телеканали, в антиконкурентних діях. Зокрема в тому, що «Інтер-реклама» надає суперціни для рекламодавців за умови, що вони не розміщуватимуть рекламу на «1+1». Подробиці скандалу – в статті «Куди біжать рекламодавці».

Журналісти газети «Сегодня» побували на єдиному в Україні підприємстві НВО «Форт», де випускають вогнепальну та іншу зброю. Своїми враженнями від побаченого газетярі діляться в статті «Вони озброюють органи».

Ім’я Давида Жванії не раз згадувалось в контексті політичних скандалів. Один із них, що стосується участі Бориса Березовського у фінансуванні виборчої кампанії Віктора Ющенка, не стихає й досі. Однак в ексклюзивному інтерв’ю «Газеті 24» Давид Жванія розповів не лише про це. Назва матеріалу «Нічого поганого, якщо Тимошенко буде прем’єром».

В цьому ж числі «Газета 24» розповідає, як у Парижі вирішують транспортну проблему. Видання інформує, що експеримент пражан із системою прокату «Вільний велосипед» перевершив навіть найоптимістичніші прогнози.

Газета «Україна молода» переконана, що навряд чи є в Україні освічені люди, які не знають режисера Юрія Іллєнка. Але він – ще й політик. Про кіно, політику та кіно як політику – в інтерв’ю з Юрієм Іллєнком у сьогоднішньому числі видання.

Мікроскопічні плісняві грибки, що з’являються на стінах ванної кімнати, нерідко спричиняють алергію, кашель, головний біль. А нещодавно дослідники Університету Арізони дійшли висновку, що вони негативно спливають і на психіку: можуть спровокувати депресію, порушення сну і погіршення апетиту. Докладніше про це – в сьогоднішньому числі газети «Факти».
XS
SM
MD
LG