Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів допускає можливість своєї неучасті у парламентських виборах, тоді як її лідер Яіктор Янункович сподівається на переконливу перемогу своєї політичної сили


У повідомленні прес-служби партії сказано, що проти Партії регіонів готують чергові провокації.


У повідомленні прес-служби партії сказано, що проти Партії регіонів готують чергові провокації.

«Партія регіонів попереджає: якщо цинічні провокації наших опонентів... будуть тривати, Партія регіонів готова переглянути питання своєї участі в дострокових парламентських виборах», – сказано в повідомленні.

При цьому ПР допускає можливість фальсифікації виборів Верховної Ради з подальшим затвердженням результатів виборів у судах.

«Ми не будемо брати участь в авантюрі під «Вибори-2007», у яких результати можуть бути визначені представниками Банкової, а після – «підтверджені» у підконтрольних їм же судах», сказано в повідомленні.

Зокрема Партія регіонів прогнозує саботаж членів виборчих комісій від опозиції з метою непідписання членами комісій від опозиції протоколів голосування по округах, визнання виборів у цих округах недійсними й наступні судові розгляди.

При цьому ПР заявляє, що більша частина інформації про підготовку саботажу членів комісій надходить із Криму, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської та Одеської областей.

Тим часом Прем''єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович упевнений, що ПР отримає більше місць у Верховній Раді 6-го скликання, ніж Блок Юлії Тимошенко й Блок «Наша Україна – Народна Самооборона» разом.

Про це прем''єр сказав в ефірі Кіровоградської обласної телерадіокомпанії.

«Партія регіонів упевнено переможе на виборах, і наш результат буде більшим, ніж у всієї помаранчевої команди», – наголосив Віктор Янукович.

********* Про можливі фальсифікації виборів заявили також «Наша Україна – Народна Самооборона» та Блок Юлії Тимошенко. Зокрема Блок НУ-НС повідомив, що виявив у списках виборців у Луганську, виявивши там чимало «мертвих душ» та 65 тисяч «двійників»

Матеріали до теми:

• Блок «Наша Україна – Народна самооборона» виявив у виборчих списках в Луганську чимало «мертвих душ» та «двійників»
XS
SM
MD
LG